Δες τις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τον πιθανό νικητή των εθνικών εκλογών | Greek election 2012 betting odds

  • 0
Ενημέρωση 07/06/2012 10:36 πμ

Αλλαγές αποδόσεων. Νέες εταιρείες στο παιχνίδι των εθνικών εκλογών.

Αποδόσεις για ΝΔ:

SB: 1.65 | PP: 1.57 | SJ: 1.666 | BW: 1.8 | LB: 1.57

Αποδόσεις για ΣΥΡΙΖΑ:

SB: 2.10 | PP: 2.25 | SJ: 2.10 | BW: 1.90 | LB: 2.25

Σαφής η διόρθωση των αποδόσεων. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται σε επίπεδα πιο κοντά στα πραγματικά δεδομένα, αλλά παραμένει, πάντα κατά την άποψη μου, "value bet". Εγώ σου είπα να παίξεις (κάτοικε του εξωτερικού) το 3.50 που προσφερόταν από την PP πριν καμιά βδομάδα. Δε μ' ακούς. Καλά να πάθεις τώρα.


------------------------------------------------------------

Ενημέρωση 29/05/2012 17:00


Αλλαγές στις αποδόσεις, όπως ήταν αναμενόμενο.

Νέες αποδόσεις για τη ΝΔ:

PP: 1.25 | B..: 1.35 | LB: 1.50

Νέες αποδόσεις για το ΣΥΡΙΖΑ:

PP: 3.50 | B..: 2.80 | LB: 2.40

Η απόδοση του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκτοξευτεί μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες. Είναι προφανές ότι η μεγάλη μάζα των παικτών έχει πειστεί ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις επικείμενες εκλογές και σπεύδουν να ποντάρουν πάνω της. Η προσωπική μου γνώμη παραμένει σταθερή. Θεωρώ ότι ακόμα και το 1.94 που προσέφερε η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν από δίκαιο έως και "value bet", πόσο μάλλον το 3.50 της PP. Παρακολουθώ με προσοχή!

------------------------------------------------------------

Έλα, αφού ξέρεις την αδυναμία μου για τη θεωρία πιθανοτήτων. Είναι δυνατόν να μην αναζητούσα τις αποδόσεις που προσφέρουν οι διεθνείς εταιρείες στοιχημάτων για τον πιθανό νικητή των επικείμενων εκλογών;


Δεν ξέρω αν είναι νωρίς, αλλά προς το παρόν μόνο 2 εταιρείες προσφέρουν το νικητή των εκλογών για στοιχηματισμό, ή, για να είμαι ακριβής, δύο κατάφερα να βρω εγώ.

Η Un.. (ε, δε θα κάνω και διαφήμιση. Με συγχωρείς) τη στιγμή που επεξεργάζομαι αυτό το άρθρο προσφέρει τη Νεα Δημοκρατία για νικητή των εκλογών, σε απόδοση 1.50, ενώ το ΣΥΡΙΖΑ, σε απόδοση 1.90.

Η B.. (το αυτό) προσφέρει τη Νέα Δημοκρατία για νικητή των εκλογών, σε απόδοση 1.545, ενώ το ΣΥΡΙΖΑ σε απόδοση 1.947.

Έχει σημασία όμως η διαχρονική διακύμασνη των αποδόσεων, και όχι η απόδοση της στιγμής. Έτσι, παρατηρείται μία πτωτική τάση στην απόδοση που προσφέρει η ΝΔ και ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό δεν αντικατοπτρίζει τόσο την εκτίμηση του bookmaker, όσο την τάση των παικτών να ποντάρουν περισσότερο πάνω στη ΝΔ, επηρεαζόμενοι από φήμες ή δημοσκοπήσεις. Μη λησμονείς ότι σε αυτές τις εταιρείες παίζουν κυρίως ξένοι.

Και τώρα στο ζουμί. Τι θα έπαιζα εγώ; Καταρχάς, πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι όταν παίζω (έπαιζα) κάτι, είμαι (ήμουν) ολόψυχα με αυτό. Αν για παράδειγμα θεωρούσα ότι η Χρυσή Αυγή είναι το "value bet", τότε, αυτό και θα ήταν η επιλογή μου. Ακριβώς λοιπόν γι αυτό το λόγο, δε θα πόνταρα, και δεν πόνταρα, ποτέ, σε γεγονότα στα οποία υπεισέρχονται ζητήματα ιδεολογικής ή ηθικής τάξης (αν και έχω παίξει κόντρα τον Ολυμπιακό).

Αφού λοιπόν εξηγηθήκαμε, θα σου πω τη γνώμη μου ως πρώην παίκτης. Το 1,50 στη ΝΔ, αν δε γίνει καμιά συγκλονιστική "πατάτα" από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ (μεγαλύτερη από τις "πατάτες" που κάνει η ΝΔ πιστεύοντας ότι είναι κρυμμένη πίσω από κανένα παραβάν), είναι ληστρικό. Αντιθέτως το 1.94 του ΣΥΡΙΖΑ, είναι από δίκαιο, έως και "value bet". Δηλαδή είναι από τα στοιχήματα που ένας σοβαρός παίκτης περιμένει έως και 4 μήνες για να εμφανιστούν.

Αναμφισβήτητα όμως είναι πολύ νωρίς, και αυτές οι αποδόσεις θα μεταβάλλονται με την ταχύτητα του φωτός. Ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα. Όλα τα παραπάνω δηλαδή ισχύουν "ΤΩΡΑ". Φαντάσου, για παράδειγμα, να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να πει ότι το μνημόνιο είναι αδιαπραγμάτευτο στα βασικά του στοιχεία. Αστραπιαία η απόδοση του θα εκτοξευτεί πάνω από το 4.

Αυτά προς το παρόν. Θα παρακολουθώ τη διακύμανση των αποδόσεων και αν προσέξω κάτι ενδιαφέρον θα επανέλθω.

ΝικΝικ.

Υγ. Αν θέλεις να παρακολουθήσεις μόνος σου τις διακυμάνσεις μπορείς να μπεις σε αυτό τον ιστότοπο, που έχει αρκετές εταιρείες συγκεντρωμένες (όχι όλες) ή να Γκουγκλίσεις (μπαίνω google και ψάχνω) με αυτή τη φράση κλειδί: "Greek election betting odds".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...