Θα οδηγήσουν οι νέες εκλογές σε σχηματισμό κυβέρνησης; Τι λένε οι ξένοι για μας;

  • 0
Φεύγω για μένα να νιώσω καλά, έχω να κάνω ακόμα πολλά. Φεύγω για μένα γιατί δε μπορώ.... θα τρελαθωωωωωώ! Έλα μην κλαίς. Μάτια που κλαίνε, δε τα πιστεύω. Είναι επικίνδυνα, να τ΄αγαπώ! Θα με γελάσουν, πάντα να ξέρω...θα με πληγώσουν και θα πονώ!

Λοιπόν, βρήκα αυτό τον ωραίοτατο σύνδεσμο στη WSJ. Μπες μέσα να δεις ποιό είναι το κλίμα που διαμορφώνεται στην έξαποδώ (και γ@μώ τις λέξεις) κοινή γνώμη. Η εσωστρέφεια είναι κακό πράγμα.

Ελπίζω να τα πούμε και πριν τις εκλογές... Κοίτα να διαβάζεις και να μην τρομοκρατείσαι από ό, τι ακούσεις. Είτε από το "φιλομνημονιακό" είτε από το "αντιμνημονιακό" στρατόπεδο. Δεν υπάρχει κανένα δημοψήφισμα για την παραμονή της Ελλάδα στην ευρωζώνη. Υπάρχουν εθνικές βουλευτικές εκλογές. Τόση ανευθυνότητα από την πλευρά της Γερμανίας δε την περίμενα, και ειδικά από τον Σόιμπλε. Τον είχα και σε εκτίμηση ως πολιτικό! Φασκελώστε με ομαδικά!

Απλώς θα πω αυτό, και κλείνω. Αν μόνο στην υποψία ότι η Ελλάδα θα εξαναγκαστεί σε έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (και συνεπώς και από την ευρωζώνη, καθώς νομικά αυτή είναι η διαδικασία. Δε μπορούμε να αποχωρήσουμε μόνο από το ευρώ) καταρρέουν οι αγορές και εκτοξεύονται τα spread της περιφέρειας (δες εδώ. Στα έχω και στην πλαϊνή στήλη), τι θα συμβεί αν πραγματικά αποφασίζαμε λόγω χρηματοπιστωτικής ασφυξίας να το κάνουμε;

Πόσες ημέρες πιστεύεις εσύ ότι θα άντεχε η Ισπανία, η Ιταλία και ακολούθως, η Γαλλία (για την Πορτογαλία και την Ιρλανδία δε μιλάω καν); Λοιπόν, ας σταματήσουν οι εκβιασμοί και οι απειλές γιατί ακόμα κι εγώ που δεν εγκρίνω την πολιτική τακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες, είμαι ικανός να τον ψηφίσω.

Άντε, φιλάκια!

ΝικΝικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...