«ΟΧΙ»

  • 0
Αν και δεν είχα ούτε τη διάθεση, ούτε το χρόνο να καθίσω να γράψω ένα αξιοπρεπές κείμενο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα τα προηγούμενα υπήρξαν αξιοπρεπή, ένιωσα την ανάγκη, αλλά και τη βαθιά υποχρέωση, να εκφράσω, μέσα από το βήμα που μου παρέχει ο blogger, τον οποίο ευχαριστώ θερμά, και σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλω να δηλώσω ότι μιλώ εξ ονόματος μόνο του εαυτού μου και όχι του μέσου Έλληνα πολίτη, όπως με περισσό θράσος και έπαρση διατείνεται ότι κάνει η παρούσα κυβέρνηση Παπαδήμου, την απόλυτη αντίθεση μου στην προωθούμενη δανειακή σύμβαση που θα οδηγήσει στο θάνατο την ήδη βαριά τραυματισμένη ηθική, τη δημοκρατία, το δίκαιο, και θα βεβηλώσει ανεπανόρθωτα τη μνήμη των πρώτων ευρωπαίων οραματιστών.

Λέω ρητά και κατηγορηματικά όχι στο έκτρωμα που θα βυθίσει ολόκληρη την Ευρώπη στο χάος και το αιματοκύλισμα. Λέω ρητά και κατηγορηματικά όχι στην προσβολή του Ευρωπαϊκού ιδεώδους και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Λέω ρητά και κατηγορηματικά όχι στην απανθρωποποίηση, τη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό παντός είδος. Λέω ρητά και κατηγορηματικά όχι στην παραφροσύνη και τα ιδεοληπτικά συμπλέγματα των αμόρφωτων, κοινωνικά, ιστορικά, πολιτικά και πολιτισμικά, βαρβάρων, που σύρουν για τρίτη φορά μέσα σε εκατό χρόνια έναν υπερήφανο λαό, όπως ο Γερμανικός, στον οχετό του «ολοκληρωτισμού». Λέω ρητά και κατηγορηματικά όχι στον άκρατο λαϊκισμό, την υποκρισία και το στρουθοκαμηλισμό. Λέω ρητά και κατηγορηματικά όχι στον πολιτικό νανισμό, τη φαυλότητα και τη χαμέρπεια. Λέω ρητά και κατηγορηματικά όχι στην ανανδρία, τη θρασυδειλία και τον φανφαρονισμό.

Κύριε Πρωθυπουργέ, Έλληνες υπουργοί και βουλευτές, δηλώνω υπεύθυνα για πολλοστή φορά, ρητά και κατηγορηματικά, ότι δεν σας αναγνωρίζω ως νομίμους αντιπροσώπους μου και ως εκ τούτου σας αφαιρώ την εξουσιοδότηση να ενεργείτε στο όνομα του συμφέροντος μου.

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κύριε Πρωθυπουργέ και Έλληνες βουλευτές, σας καθιστώ υπεύθυνους για οποιαδήποτε συνέπεια υποστεί η χώρα (Ελλάδα), οι κάτοικοι της και οι Ευρωπαίοι πολίτες, από τις πράξεις σας τις οποίες θεωρώ εκτός λαϊκής και ηθικής νομιμοποίησης.

Πρωθυπουργέ, ζητώ επιτακτικά να καταθέσετε την εντολή διακυβέρνησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να οδηγήσετε τη χώρα άμεσα, και πριν τη διενέργεια οιασδήποτε ψηφοφορίας που θα αφορά σε δανειακή σύμβαση, σε εκλογές.

Τέλος, Κυρία Καγκελάριε της ομοσπονδιακής δημοκρατίας της Γερμανίας, Κύριε Πρόεδρε της Γαλλικής Δημοκρατίας, Κύριε Πρόεδρε της ευρωπαϊκής επιτροπής, Κύριε Πρόεδρε της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κύριοι και Κυρίες, ηγέτες και ηγέτιδες των ευρωπαϊκών χωρών, Κύριε Πρόεδρε της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας και Κυρία Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σας δηλώνω υπεύθυνα, δια της παρούσης, ότι δεν προτίθεμαι να αναγνωρίσω οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση συναφθεί μεταξύ της χώρας μου (Ελλάδας) και υμών πριν τη διενέργεια εθνικών εκλογών και ως εκ τούτου σας γνωστοποιώ ότι διατηρείτε ακέραια την ευθύνη για τυχόν οικονομική ή άλλου είδους βλάβη υποστούν οι θεσμοί που εκπροσωπείτε σε περίπτωση αθέτησης πληρωμής.

Με σεβασμό στο ευρωπαϊκό ιδεώδες και τους Ευρωπαίους πολίτες.

ΝικΝικ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...