Εργασία στη Νέα Ζηλανδία - Όλες οι λεπτομέρειες

  • 0
Εργασία στη Νέα Ζηλανδία; Είσαι σίγουρος/η; Το σκέφτηκες διεξοδικά; Έχεις την αποφασιστικότητα Πακιστανού υποψήφιου μετανάστη; (Φιλοφρόνηση ήταν αυτό. Μη μου την πέσετε όλοι οι Πακιστανοί)

Είσαι σε τόσο απελπιστική κατάσταση ώστε να συμβιβάζεσαι στην ιδέα να σε αποκαλούν mite!;!;

Το ξέρει η μανούλα σου; Ξέρει ότι μετακομίζοντας εκεί αυξάνεις τις πιθανότητες σου να αυτοκτονήσεις κατά 390% αν είσαι άντρας ή 720% αν είσαι γυναίκα; Καλά, οι ελληνίδες είστε πολύ αναίσθητες αδελφάκι μου! Αδύναμο φύλο σου λέει! Οι Νεοζηλανδές έχουν φιλότιμο! Ου να μου χαθείτε, γαϊδούρες!

Το ξέρεις ότι αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, κατά προτίμηση του Ουέλιγκτον, έχεις 95% πιθανότητα να μην σου επιτρέψουν να πλησιάσεις τη Νέα Ζηλανδία στα 10500 ναυτικά μίλια; (Υπολόγισε κάπου έξω από το Καστελόριζο)

Ξέρεις ότι στο Όκλαντ, λέω μια πόλη στην τύχη ρε παιδί μου, όταν ξεκινήσει να βρέχει, σταματάει μια μέρα πριν ξεκινήσει να βρέχει;

Έχεις σκοπό να επενδύσεις 1500000 δολάρια Νέας Ζηλανδίας, περίπου 837000 ευρώ, στους επόμενους 24 μήνες από την ημέρα που θα πατήσεις το πόδι σου στη χώρα; Κι εγώ σου λέω ότι σκοπεύεις να το κάνεις. Πρόσεξε την καίρια ερώτηση που πρόκειται να διατυπώσω...

Με προσέχεις;

Καλά, μ@λ@κ@ς είσαι; Με 837000 ευρώ, ασφαλίζεις περίπου 6690000 ευρώ ελληνικού χρέους. Αγοράζεις CDS, απλά ελληνικά μιλάμε! Ακόμα και αν γίνει ένα ήπιο κούρεμα (haircut στα ελληνικά) της τάξης του 30%, θα έχεις να λαμβάνεις περίπου 2000000 ευρώ αβίαστα και στο χώρο σου! Εκκλησία κλέβεις!

Εγκυβωτισμένη ενημέρωση 26/07/2012:

(Τα CDS πληρώθηκαν! Δε με άκουσες! Καλά να πάθεις. Τώρα να πας στη Νεα Ζηλανδία και στα Νησιά Κούκ να σωθείς! Στούρνε!)

Συνέχεια αρχαίας ανάρτησης...

Ακόμα το σκέφτεσαι βλέπω! Ρε αγόρι μου, μεταξύ μας τώρα, έχεις δει τις Νεοζηλανδές; Έχεις δει γαριασμένο ρούχο; Όχι, κάτσε, δεν είναι καλό το παράδειγμα. Μην αρχίσεις να αποκτάς φρούδες ελπίδες στα καλά του καθουμένου. Αυτή η αίσθηση νοσοκομείου, αποστε
ίρωσης, φαρμακίλας - ναι, αυτό είναι καλύτερο παράδειγμα - σου λέει κάτι; Ε, συνδύασε το με γυναίκα, κι έχεις την τυπική Νεοζηλανδή (Ε, μη μου την πέσετε τώρα οι Νεοζηλανδές. Απλώς, σας θέλω όλες δικές μου και αποτρέπω τους πιθανούς διεκδικητές).

Κι εσύ βρε κούκλα μου, ακόμα το σκέφτ... Α, άλλαξες γνώμη; Τι, ψάχνεις για κάτι πιο κοντινό; Συμβασιούχος
αορίστου χρόνου στην απενεργοποίηση μολότοφ, υποχρεωτικής εκπαίδευσης, στο δήμο Λαυρεωτικής; Μμμ, καλή καβάτζα!

Εσύ, ο άλλος, επιμένεις; Εκεί,
να πας, να σε φάνε οι καρχαρίες! Να πας ρε, να δω τι θα καταλάβεις; Ορίστε, σου δίνω και το site που ασχολείται με τα μεταναστευτικά, και αυτό που σου δίνει μια ιδέα για το κόστος ζωής στη χώρα, να δω τι θα καταλάβεις!

Αν βγάλεις άκρη πάντως, μη μας ξεχάσεις, ε; Ψωμί κι αλάτι φάγαμε μέχρι να τελειώσει η ανάρτηση.

ΝικΝικ.

Υγ
1. Υπάρχει πάντοτε και αυτή η συγκλονιστική ανάρτηση, σε περίπτωση που θελήσεις να μεταναστεύσεις κάπου πιο κοντά.

 Υγ2. Πριν ξενιτευτείς μοιράσου τον πόνο σου εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...