Ανόρθωση στήθους - αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά

  • 0
Έχεις φθονήσει ποτέ το υπέροχο ανορθωμένο και γεμάτο σπαργή, στήθος της φίλης σου; Έχεις προβεί σε ανάρμοστους χαρακτηρισμούς, τύπου: την πουτάνα, τι βυζί έχει; Έχεις σπαταλήσει πολλές εργατοώρες στην αναζήτηση κατάλληλου στηθοδέσμου, το οποίο θα κάνει τη βρώμικη δουλειά χωρίς να ανοίξει μύτη; Έχεις νιώσει απογοήτευση όταν διαπιστώνεις ότι η βαρύτητα είναι η άσπονδη εχθρός του γυναικείου φύλου, ούσα και η ίδια θηλυκό - ω, τι έκπληξη! - και μάλιστα βαρέων βαρών;

Μην απογοητεύεσαι! Η λύση είναι εδώ!

Κατ' αρχή, βεβαιώσου ότι υπάρχει. Στήθος λέω, βεβαιώσου ότι υπάρχει. Δε μπορούμε να ανορθώσουμε αντικείμενα που ανήκουν στη σφαίρα της αντιύλης. Ο πιο ενδεδειγμένος, επιστημονικά, τρόπος για να ελέγξεις αν υπάρχει, είναι δια της έκθεσης. Βγες αμέριμνη - τάχα μου, τάχα μου - στο μπαλκόνι, γυμνόστηθη. Αν δεις τη φωτογραφία σου στο ιντερνετ, τότε συνεχίζεις στο
δεύτερο στάδιο.

Πως ορίζεται το ανορθωμένο στήθος;

Αν ο άξονας της θηλής, είναι παράλληλος με την εφαπτομένη ευθεία στη γη, η οποία τέμνει κάθετα την ευθεία που περνά από το κέντρο της γης, την ταρσοκνημική διάρθρωση, το μέσο της ευθείας που ενώνει τις διαρθρώσεις του ισχίου, και την κεφαλή, τότε λέμε ότι, κάτα πάσα πιθανότητα, κλέβεις! Αυτό δε γίνεται ούτε στα κόμικ του Μίλο Μανάρα!

Ιεράρχησε σωστά τις προτεραιότητες σου. Δεν είναι σημαντικό να αρέσει το στήθος σου στη φίλη σου, αλλά σε αυτόν που επιδιώκεις να θέλξεις (Μπορεί να είναι και γυναίκα. Δεν είμαστε ρατσιστές εμείς. Αντιθέτως, στηρίζουμε αναφανδόν, τη gay γυναικεία κοινότητα, ειδικά αν συναινεί σε τρίγωνα Πανοράματος). Όχι, δεν κάνουμε τίποτα για μας! Μη βαυκαλίζεσαι με μυθολογίες τύπου: Το κάνω για μένα! Σιγά μη σηκώνεσαι από τα 6 χαράματα να βαφτείς για σένα! Σιγά μην αποψιλώνεις αποχαρακτηρισμένες δασικές εκτάσεις κάθε τρεις και λίγο για σένα. Σιγά μην οδηγείσαι σε εξαντλητικές δίαιτες ώστε να χωράς στο small, για σένα! Αν το πιστεύεις, είσαι σε άρνηση και χρίζεις ψυχολογικής υποστήριξης. Όλα γίνονται, δυνητικά, για το sex.

Αφού λοιπόν αποδέχτηκες ότι όλα γίνονται για το sex (αν δε μπορείς να το δεχτείς, έχεις χοντρό θέμα), περνάμε στο δεύτερο στάδιο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι όλα τα στήθη φαίνονται θελκτικά, όταν υπάρχει πείνα. Κάνε τον άλλο να πεινάσει. Δεν έχει σημασία, αν έχει προηγηθεί σεξ. Είναι σα το γλυκό. Κανεις δε θα πει όχι σε ένα ακόμα. Χρησιμοποίησε υπονοούμενα και αποπροσανατολιστικές εκφράσεις τύπου: Αχ, δε μου μπαίνει (το τζίν). Αχ, τι ζέστη είναι αυτή (σκόμα και αν ζεις στη Φινλανδία). Αχ, είμαι μούσκεμα (σε βροχή). Στάζω (σε βροχή). Τι σκληρός που είσαι; (άντρας). Σου σηκώθηκε βλέπω (η τρίχα). Στήθος ή μπούτι; (σε γεύμα). Αχ, έχυσα...παύση..το κρασί (σε γεύμα). Είμαι πολύ σφικτή (σε συζήτηση για την οικονομική κρίση). Θα σε πάρω (τηλέφωνο). Πάρε με (τηλέφωνο). Μ' αρέσει από πίσω (όταν έχει πρασιά το σπίτι απο την πίσω μεριά) και ούτω καθεξής.

Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τέτοιου είδους εκφράσεις, την κατάλληλη στιγμή, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Το μεταιχμιακό σύστημα του αντρικού εγκεφάλου, υπόκειται σε βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα, το στήθος σου, στα μάτια του , να ανορθώνεται και να μεγαλώνει κατά 87,5%. Η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται και ο πισινός σου, λαμβάνοντας χώρα το φαινόμενο της παρειδωλίας, ομοιάζει με αυτόν της Μέρλιν Ότι.

Όπως καταλαβαίνεις, τελικά δε θέλει και πολύ κόπο. Θέλει τρόπο! Καλή επιτυχία!

ΝικΝικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...