Το Π.Α.ΜΕ. είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο

  • 0
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εξανίσταται ο κόσμος με τις πρακτικές που ακολουθεί η συνδικαλιστική ομάδα του Κ.Κ.Ε. που στο κάτω κάτω έχει και το ακαταλόγιστο. Είναι δυνατό να την ξεσυνερίζεσαι; Που να είχαμε και δημοκρατία δηλαδή!

Και από που και ως που θα πρέπει να γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις της δικαιοσύνης; Κατ΄αρχή αυτό είναι αντισυνταγματικό. Είναι κατάφορη παραβίαση του άρθρου 4 παράγραφος 1, το οποίο ρητώς και κατηγορηματικώς αναφέρει ότι όλοι οι έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Δηλαδή τι ζητάτε επιτέλους, να τσαλαπατήσουν οι ναυτεργάτες (που λέει ο λόγος) το σύνταγμα, βεβηλώνοντας τα ιερά και τα όσια;

Ο ίδιος ο Κύριος Λοβέρδος χθες, σε έγκυρο, αντικειμενικό, κυβερνητικό κανάλι – τον άκουσα με τα αφτιά μου, και όχι να περιαυτολογήσω, αλλά έχω φοβερά αφτιά. Ειδικά το δεξί - υπονόησε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι το ασφαλιστικό-εργασιακό νομοσχέδιο, έχει άρθρα τα οποία θα κατέπεφταν στο συμβούλιο της επικρατείας, σε μια πιθανή προσφυγή, αλλά παρόλα αυτά, θα το καταθέσει χωρίς να ιδρώσει το αφτί του. Λογικό το βρίσκω. Δεν ψέγουμε κανέναν εμείς.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το Π.Α.ΜΕ. απλώς υπερασπίζεται την ισονομία και ισοπολιτεία. Δε μπορεί από τη στιγμή που παρανομεί το ίδιο το κράτος, να δρα νομίμως μια μικρή μειοψηφία. Με ποιο δικαίωμα; Αφήστε που προσωπικά, θα έβρισκα άκρως ιταμή και χαμερπή μια τέτοια συμπεριφορά. Που ακούστηκε στην Ελλάδα να εφαρμόζονται οι νόμοι;

Έπειτα, αναλογίστηκε κανείς τι κακό θα έκανε αυτό στην ολιγαρχία μας; Εδώ κανάλια, τράπεζες, εφοπλιστές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, έχουν φτύσει αίμα για τα ιδανικά της παρανομίας, της παρατυπίας και της ανηθικότητας. Δε μπορεί ο κάθε ρακένδυτος, με σαγιονάρα στριγκάκι και πλακάτ να πλήττει τόσο βάναυσα τη θεσμικά κατοχυρωμένη ανομία, υπακούοντας δικαστικές αποφάσεις! Είναι τουλάχιστον ανήθικο για να μην πω ότι είναι και κατάφορη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Κλείνοντας, θα ήθελα να καταγγείλω, και να καταδικάσω, με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο, τη συνήθη πρακτική που ακολουθεί μεγάλη μερίδα κόσμου, να ταξιδεύει ελεύθερα στην επικράτεια… και μάλιστα για ποιο λόγο; Για να πάει διακοπές, άκουσον άκουσον! Έχει χαθεί το μέτρο σε αυτή τη χώρα, προ πολλού!

ΝικΝικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...