Το δολοφονικό πρόσωπο του Ισραήλ

  • 0
Θα ήθελα να εκφράσω την αηδία μου προς την κυβέρνηση του Ισραήλ, σχετικά με τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της νηοπομπής πού μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης. Τέτοιες ενέργειες χαρακτηρίζουν μόνον κίναιδους πολιτικούς πού θα έπρεπε να φορούν φούστες κλαρωτές και δαντελωτά κιλοτάκια, και όχι παντελόνια.

Σύμφωνα με τον ιστοτόπο του Πάνου Χαρίτου οι πληροφορίες φέρουν τουλάχιστον 15 ακτιβιστές νεκρούς, ενώ 30 τραυματίστηκαν. Μέχρι αυτή τη στιγμή 15:05 μμ, δεν επιβεβαιώνεται κανένα θύμα από την ελληνική πλευρά.

Οφείλω επίσης να ομολογήσω ότι δεν ικανοποιήθηκα επαρκώς από την έως τώρα αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία, για να είμαστε και δίκαιοι, μετά το ιστορικό "βυθίσατε το Χόρα", του Ανδρέα Παπανδρέου, ακολουθεί μια μειοδοτική,
οσφυοκαμπτική στάση (μετριοπαθής κατά την πολιτική ορολογία),η οποία, ειλικρινά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κατά πόσον έχει ωφελήσει την Ελλάδα.

Εδώ
υπάρχει διαρκής ενημέρωση και ζωντανό chat room, για να ενημερωθείς για τα τραγικά γεγονότα, αλλά και την φιλότιμη προσπάθεια ελλήνων και ξένων ΑΝΘΡΩΠΩΝ, να βοηθήσουν τον εξαθλιωμένο λαό της Παλαιστίνης.

ΝικΝικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...