Λεφτά υπάρχουν;

  • 0
Καταρχάς, θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι τα χαρτονομίσματα αποτελούνται από ύλη - καθώς η αντιύλη μας άφησε χρόνους - και ως εκ τούτου έχουν κάποια μάζα, η οποία με τη σειρά της ισούται με ένα ποσό ενέργειας, κατά τον περίφημο τύπο του Αϊνστάιν E = mc2 .

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αρχή διατήρησης της ενέργειας, την οποία παρέλειψε ο πρωθυπουργός, εκ παραδρομής, να αναφέρει, τα λεφτά υπάρχουν. Η ενέργεια μπορεί μόνον να εκπέσει σε κατώτερη στάθμη έως το σημείο πού δε δύναται να παράξει ωφέλιμο έργο. Συνεπώς, τα επιχειρήματα πού βασίζονται σε αυτή τη δήλωση για να αποδείξουν την ανακολουθία των λόγων του κυρίου Παπανδρέου προεκλογικά και μετεκλογικά, πέφτουν εις το κενό.


Πού πήγαν όμως τα λεφτά;

Αφής στιγμής αποδείχθηκε ότι τα λεφτά βρίσκονται εν ζωή, είναι ήσσονος σημασίας η ανεύρεση τους. Θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας το επαχθές , αλλά κυρίως ανεξίτηλο, ψυχολογικό τραύμα πού θα φέρουν για πάντα, από τούδε και στο εξής, τα πολλά χρέη πού άφησαν πίσω τους. Καθήκον μας είναι να τα φροντίσουμε και να τους δώσουμε στέγη μέχρι να βρεθούν νέες οικογένειες χρημάτων που θα θελήσουν να τα υιοθετήσουν.


Γίνε τώρα ανάδοχος χρέους έως ότου βρεθούν τα χρήματα...έχεις καθήκον!

ΝικΝικ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...